Reset Password

Vaši rezultati pretrage

Restoran Feniks

4. prosinca 2019. by slrastoke

Restoran Feniks nalazi se u gradu Slunju u neposrednoj blizini Rastoka na glavnoj cesti u smjeru Plitvičkih jezera koja su udaljena od restorana 30km.

Restoran je smješten nad kanjonom rijeke Slunjčice a sa samog posjeda možete uživati u pogledu na Slunj i okolicu.

Nude jela s ražnja (domaću janjetinu, teletinu i odojak), roštilja (svinjetina, piletina, teletina, čevapčići, pastrva, lignje…) i domaća kuhana jela (gulaš, variva, grah). Također nude jela za vegetarijance i dječje menije.

U ponudi imaju doručke, ručkove i večere za grupe ili individualce.

Restoran ima kapacitet od ukupno 400 sjedećih mjesta, od tog 250 u restoranu i 150 na terasi. Raspolažu s besplatnim parkingom za autobuse i automobile.

U sklopu restorana nude i mogućnost smještaja u tri dvokrevetnim sobama, s klimom,  grijanjem, tv-om, kupaonicom i besplatnim internetom.

Također možete uživati s djecom na igralištu koje se nalazi iza restorana. Možete vježbati na vježbalištu za odrasle ili jednostavno uživati u šumici s klupicama koje se nalaze na istom prostoru.

Ako ste aktivniji tip i želite upoznati ljepote našeg kraja možete prošetati šetnjicom prema rijeci Slunjčici koja se nalazi tik do restorana. Šetnjicom možete doći do samog izvora rijeke ili se spustiti prema gradu Slunju, odnosno Rastokama.

Adresa: Plitvička 73, 47240 Slunj
Tel: +385 47 778 140
Mob: +385 98 916 8807
E-mail: feniks.slunj@hotmail.com
Web: http://feniks-slunj.com