Reset Password

click to see all images

Studio Apartman Zora***

,
,
Obiteljski smještaj
|0 Bedrooms|
Check Availability

Description

 Studio apartman*** 1/4
 SCHEPIN d.o.o.
  Glinsko Vrelo 180, 47240 Slunj
  +385 99 399 6144
 schepin_doo@hotmail.com

Studio apartman Zora nalazi se 6 km sjeverno od Slunja u prirodnom okruženju. Apartman je udaljen od Nacionalnog parka Plitvička jezera 40km, te 50 km od grada Karlovca.

Prvi susjedi udaljeni su 200m tako da je to pravi raj za ljubitelje prirode, mira i spokoja.

S obzirom da niste okruženi kućama, odnosno susjedima, prostor oko kućice možete iskoristiti kako god želite. Baveći se nekim igrama, sportom, roštiljanjem ili jednostavno odmaranjem uz zvuk ptičica. Sav prostor  vam je na raspolaganju.

U sklopu studio apartmana  nalaze se 4 ležaja, kuhinja opremljena napom, hladnjakom, pećnicom, štednjakom, kupaonica s kadom, klima uređaj, grijanje, tv, besplatni internet, te dakako besplatni parking. Studio apartman Zora dozvoljava boravak  kućnim ljubimcima.

U blizini kućice nalazi se farma koja je u našem vlasništvu i koju možete u bilo koje dana posjetiti, prošetati se šetnjicama, putevima i šumama koje ju okružuju ili posjetiti  izvor rijeke Gline koji je također u blizini apartmana. Obilazak farme i izvora možete dogovoriti s domaćinom ili jednostavno se sami uputiti u istraživanje prirodnih ljepota ovog kraja  uz prethodnu najavu domaćinu.

Doručak, ručak ili večeru  možete dogovoriti s domaćinom u restoranu koji je također u našem vlasništvu koji je udaljen od apartmana 7 km u smjeru Plitvičkih jezera smješten uz glavnu D1 cestu.

View more
Vaši rezultati pretrage

Contact Owner
x