Reset Password

click to see all images

Studio Apartman Lucić***

,
,
Obiteljski smještaj
|0 Bedrooms|
Check Availability

Description

 Studio apartman*** 2/4
 Milka Lucić
  Gojka Šuška 28, 47240 Slunj
  +385 99 330 6621
 apartments.lucic@gmail.com

Apartmani Lucić okruženi su dvama rijekama, livadama i borovom šumom, a nude besplatni bežični pristup internetu i besplatno privatno parkiralište. Slikovito mjesto Rastoke i tamošnji slapovi udaljeni su svega 10 minuta hoda, kao i plaža na rijeci Korani.

Svi apartmani i studiji sadrže LCD TV sa satelitskim programima i potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom. Pojedini obuhvaćaju namještenu terasu ili popločani dio dvorišta. Restoran koji poslužuje jela domaće i međunarodne kuhinje nalazi se na 800 metara, dok je više trgovina i barova dostupno u središtu Slunja, udaljenom 1,5 km.

Na 500 metara od apartmana Lucić nalaze se Napoleonov magazin i utvrda Frankopana. Gosti se također mogu okušati u splavarenju na rijeci Mrežnici, udaljenoj 12 km. Plitvička jezera, lokalitet pod zaštitom UNESCO-a, smještena su na udaljenosti od 35 km.

Glavni autobusni kolodvor, s kojeg polaze linije do Karlovca i jadranske obale, nalazi se na 1,5 km od objekta. Najbliža međunarodna zračna luka smještena je u Zagrebu, udaljenom 100 km.

View more
Vaši rezultati pretrage

Contact Owner
x