Reset Password

click to see all images

Sobe Beba***

,
,
Obiteljski smještaj
|0 Bedrooms|
Check Availability

Description

 Soba*** 2/4
 Marija Cindrić
  I. G. Kovačića 19, 47240 Slunj
  +385 98 979 9123
 andrija.cindric.slunj@gmail.com

Sobe Beba smještene su u obiteljskoj kući u Slunju, 600 metara od središta grada. Objekt obuhvaća prostranu terasu s prostorom za sjedenje. Na raspolaganju su besplatni bežični pristup internetu i besplatno parkiralište, a sve smještajne jedinice sadrže vlastiti balkon ili terasu.

Sve sobe imaju radni stol, ormar i TV. Vlastite kupaonice uključuju tuš ili kadu. Gosti mogu koristiti zajedničku potpuno opremljenu čajnu kuhinju i zajedničku namještenu terasu.

Restoran koji poslužuje jela međunarodne i tradicionalne kuhinje nalazi se u središtu Slunja, na 600 metara od objekta. Trgovina prehrambenih proizvoda također je udaljena 600 metara.

Grad Rastoke s jedinstvenim slapovima i prirodnim ljepotama udaljen je samo 800 metara. Nacionalni park Plitvice smješten je 30 km od soba Beba.

Lokalna autobusna postaja nalazi se na 600 metara od objekta. Zadar i Rijeka udaljeni su oko 180 km. U Rijeci su smješteni Trajektna luka i Glavni željeznički kolodvor, a Zračna luka Rijeka nalazi se na 140 km od objekta.

View more

Contact Owner
x