Reset Password

click to see all images

Pansion Park***

,
,
Pansion
|0 Bedrooms|
Check Availability

Description

 Soba komfor*** 11/2, Soba komfor*** 7/3
 Quantus d.o.o.
  Trg dr. Franje Tuđmana 15, 47240 Slunj
  +385 47 777 177
  +385 99 2 777 178
  http://www.rastoke.com/
 info@rastoke.com

Komfor Pansion Park smješten je u centru grada Slunja na ulazu u Nacionalni park Plitvička jezera. Slunj je gostima najpoznatiji po prekrasnoj prirodi, rijekama, ljubaznim domaćinima i vodeničarskom naselju Rastoke koje mnogi nazivaju „male Plitvice“ od pansiona udaljene svega 300 metara.

Svojim gostima nude 18 klimatiziranih i grijanih soba sa vlastitom kupaonicom, 32“ LED TV sa satelitskim programima na više jezika.  U sklopu pansiona nalazi se caffe bar i beplatan vlastiti parking. Sav prostor pokriven je besplatnim brzim WiFi internetom.

Gostima nude raznovrstan i obilan buffet doručak obogaćen domaćim  proizvodima (domaći sir, jaja, sokovi, marmelade, kobasice i sl.), a za večere predlažemo neki od obližnjih restorana u prekrasnim Rastokama.

Posebno izdvajamo mogućnost kupanja na obližnjem  gradskom kupalištu na rijeci Korani kao i ugodne šetnje stazama uz rijeku Slunjčicu i Stari grad Slunj.

Uz pansion se nalazi gradski park sa dječjim igralištem i svi važniji sadržaji: turistički ured, samoposluga, pekara, autobusna stanica, banke, bankomati, ambulanta, policija, gradska uprava …

View more
Vaši rezultati pretrage

Contact Owner
x