Reset Password

click to see all images

Hotel Mirjana & Rastoke****

,
,
Hotel
|0 Bedrooms|
Check Availability

Description

  Hotel****
  Donji Nikšić 101, 47240 Slunj
  +385 47 787 205
  +385 99 216 1480
  www.mirjana-rastoke.com
info@mirjana-rastoke.com
  0-24h (cijela godina)

Hotel Mirjana & Rastoke 4* nalazi se u neposrednoj blizini Rastoka i u blizini nacionalnog parka “Plitvička jezera”. Hotel raspolaže s 49 elegantnih, moderno uređenih soba te 4 hotelska apartmana.

Elegantan interijer uređen u modernom stilu s etno detaljima i prirodnim materijalima drveta i kamen stvorit će topli i ugodan ugođaj. Doživite istinski luksuz po pristupačnim cijenama. Poznat po svojoj visoko personaliziranoj i vrhunskoj usluzi, hotel Mirjana & Rastoke uz svoju bogatu i raznoliku ponudu pružit će Vam sve potrebno za istinski doživljaj i boravak u prirodi.

Otkrijte tradicionalne okuse u spoju s modernom kuhinjom u a la carte restoranu “Rastoke”.

Doživite nezaboravne trenutke u prirodi na jednom od izleta agencije “Rastoke active” koja nudi izlete kayak safari i rafting u netaknutom prirodnom okruženju rijeke Korane i Mrežnice, turističke obilaske za Rastoke, Nacionalni park Pltivička jezera, aktivne izlete na quad vozilima-Quad avantura, biciklisičke izlete te organizaciju posebnih aranžmana koji uključuju ostale aktivnosti u regiji; jahanje, posjet lokalnim farmama i obiteljskim gospodarstvima (OPG), adrenalin park, zip-line …

Za poslovne prigode hotel Mirjana & Rastoke nudi novo otvoreni kongresni centar koji se pomno dizajniran i opremljen kako bi zadovoljio sve potrebe u poslovnom segmentu te omogućio ugodan ambijent i boravak.

U eko etno shop-u potražite na jednom mjestu sve lokalne rukotvorine i suvenire napravljene od prirodnih materijala, domaće proizvode našeg kraja, rakiju, likere, med, sireve, lavandu…

 

 

View more

Contact Owner
x