Reset Password

click to see all images

Apartman Kolaković***

,
,
Obiteljski smještaj
|0 Bedrooms|
Check Availability

Description

  Apartman*** 1/4+2
 Marija Kolaković
 Kralja Zvonimira 20, 47240 Slunj
  +385 98 945 8158
 marijarastoke@gmail.com

Apartman Kolaković smješten je u Slunju, oko 30 km od Plitvičkih jezera. Objekt pruža pogled na planine i udaljen je oko 40 km od termalnog lječilišta Topusko, Dok je od zračne luke Zagreb udaljen oko 100 km. Vodeničarsko naselje Rastoke nalazi se na oko 200 metara os apartmana kao i kupalište na rijeci Korani. Baraćeve spilje udaljene su oko 20 km a Pećinski park Grabovača kod Perušića oko 100 km, Od Bihaća smo udaljeni oko 40 km.

Gosti mogu uživati u različitim sportovima poput, paintballa i slobodnog penjanja, raftinga, jahanja ili ribolova na rijeci Korani Slunjčici ili Uni ((Bihać Bosna i Hercegovina). Restorani , kao i marketi nalaze se u krugu od oko 1 km, kao i znamenitosti kao stari Napoleonov magazin i utvrda Frankopana. Kuhinja je opremljena posuđa, kuhinjskom kombiniranom peći, mikrovalnom pećnicom, aparatom za pripremu tople vode kao i tosterom. Apartman ima TV ravnog ekrana sa satelitskim prijemnikom. U okviru objekta dostupno je besplatna privatna garaža ili parkiralište dok je na raspolaganju velika terasa kao i balkon. U apartmanu je instaliran klimatizacijski uređaj.

Posjedujemo vlastiti prijevoz za goste uz nadoplatu.

Apartman Kolaković smješten je na Ivišić brdu, dijelu grada koji je u blizini svemu ali dovoljno udaljen za miran i tih odmor. Četvrt se sastoji od familija koje čuvaju mir. Apartman se nalazi 5 minuta hoda od glavne atrakcije grada a to su Rastoke, ali je također u blizini restorana, supermarketa, sportske dvorane i igrališta s umjetnom travom.

View more

Contact Owner
x