Reset Password

click to see all images

Apartman Iva***

,
,
Obiteljski smještaj
|0 Bedrooms|
Check Availability

Description

Apartman*** 1/4, Studio apartman*** 3/4
Hrvoje Paulić
 Plitvička 71, 47240 Slunj
  +385 98 515 077
 natasa.paulic2@gmail.com

Privatni smještaj Iva nalazi se na mirnoj lokaciji udaljenoj svega 20 metara od rijeke Slunjčice i 800 metara od središta Slunja. Objekt nudi moderno namještene smještajne jedinice s besplatnim bežičnim pristupom internetu. Gostima su ujedno na raspolaganju velik vrt s nekoliko terasa i besplatna oprema za roštilj.

Sve smještajne jedinice sadrže prostor za sjedenje i TV s kabelskim programima. Vlastite kupaonice sadrže kadu ili tuš te uključuju sušilo za kosu i ručnike. U svim su jedinicama na raspolaganju električno kuhalo i hladnjak, a pojedine obuhvaćaju potpuno opremljenu kuhinju.

Na udaljenosti od 50 metara dostupni su kafić i restoran u kojem se poslužuju jela međunarodne i domaće kuhinje. Trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je 800 metara od privatnog smještaja Iva.

Mjesto Rastoke, gdje se rijeke Slunjčica i Korana stapaju u slikovit niz slapova, udaljeno je 1,5 km. U blizini je moguće plivati.

Do stajališta lokalnog autobusa s linijama do Zagreba ili jadranske obale ima 1 km. Nacionalni park Plitvička jezera nalazi se na udaljenosti od 25 km. Zračna luka Zagreb smještena je 79 km od objekta.

View more
Vaši rezultati pretrage

Contact Owner
x