Reset Password

Vaši rezultati pretrage

OPG Novković

28. siječnja 2020. by slrastoke

Najbolje sljubljivanje vina i sira temelji se na pojedinačnim afinitetima i danim okolnostima, na subjektivnom okusu, koji se izgrađuje s vremenom. Ako su pritom ukusi izjednačeni, nema razloga da se ne dogodi vrhunski užitak, jer je “SIR ONO NAJBOLJE OD HRANE, kao što je vino najbolje među svim pićima”. U okviru naše ponude posjetioci se mogu upoznati s radom na farmi, sakupljanje sijena i hrane za stoku, spremanjem domaće zimnice i sakupljanjem šumskih plodova.

U vremenu kada na tržištu ima toliko novih i patvorenih proizvoda vrijednosti kao što je NAŠE MLIJEKO i mliječni proizvodi ostaje. U prirodi svakog čovjeka je da želi biti zdrav, snažan i lijep. To je zakon prirode i opstanka. Zato mlijeko i mliječni proizvodi imaju nezamjenjivu ulogu.

Proizvodimo 8 vrsta ekoloških sireva (škripavac, trapist, dimljeni, kuhani (s dodacima), feta, svježi…), pod skupnim nazivom “Koranski sir”, iz nepasteriziranog mlijeka tradicijskom tehnologijom kako bi se sačuvao prepoznatljiv proizvod kraja.

S obzirom na bogatstvo prirodne baštine u okružju imanja, posebice valja istaknuti blizinu rijeke Korane, gosti mogu uz gastronomsku ponudu (paletu sireva, mliječnih proizvoda i napitaka) uživati i u rekreativnom sadržaju tijekom cijele godine. Svako godišnje doba na seoskom imanju je jedinstveno i neponovljivo. Naši posjetioci dolaze iz cijele Hrvatske, ali i iz inozemstva kao što su SAD, Njemačke, Italije, Maroka, Kuvajta itd.

Adresa: Točak 26, Slunj
Mob: +385 91 411 0988
Mob: +385 91 536 2250
E-mail: opgnovkovic@gmail.com
Web: http://www.opg-novkovic.com/