Reset Password

Vaši rezultati pretrage
24. lipnja 2024.

Poziv za prijavu za izlaganje na Izložbenom korzu

Izložbeni korzo, nedjelja, 4. kolovoza 2024. od 17:00 do 20:00 sati u Slunju u Rastokama

Turistička zajednica grada Slunja poziva sve proizvođače, obrtnike, poljoprivredna gospodarstva, umjetnike i druge dionike iz destinacije Slunj Rastoke da se prijave za izlaganje 4. kolovoza 2024. godine u sklopu manifestacije Izložbeni korzo u Rastokama u Slunju.

Za vrijeme Izložbenog korza posjetitelji destinacije Slunj Rastoke mogu doživjeti cjelokupnu sliku baštine slunjskog kraja kroz performanse vezane uz srednovjekovno doba i Frankopane Slunjske, ostavštinu iz doba Vojne krajine i francuske administracije do današnjih dana. Duž šetnice u Rastokama mogu se kupiti lokalni proizvodi direktno od proizvođač, probati jela koja u sebi sadrže lokalne namirnice te pogledati ponuda lokalnih umjetnika.

Prijaviti se može ispunjavanjem prijavnice i slanjem ispunjene prijavnice na e-mail info@slunj-rastoke.hr ili dostavom iste na adresu Ulica braće Radić 7, Slunj. Pravo na sudjelovanje imaju sve osobe koje prihvate opće uvjete i pravila sudjelovanja koji su sastavni dio  prijave.

Prijavnica za izlaganje Izložbeni korzo 2024

 

Opći uvjeti sudjelovanja na Izložbenom Korzu u Slunju 04.08.2024. godine:

 

 • Direktna prodaja na izložbenom prostoru je dozvoljena na štandovima, a izlagači su dužni u skladu sa zakonskim propisima ishoditi svu potrebnu dokumentaciju i dozvole. U slučaju nepotpune dokumentacije, svu odgovornost snosi izlagač.
 • Ukoliko je izlagač obveznik fiskalizacije, obavezan je pridržavati se nadležnih zakona i propisa te isključivo izlagač odgovara za nepridržavanje istih.
 • Ukoliko izlagač prodaje proizvode za koje je potrebno imati sanitarne i ine dozvole (o ispravnosti proizvoda ) iste je dužan sam ishoditi. U slučaju propusta i neimanja navedenih dozvola izlagač snosi punu odgovornost.
 • Izlagači su dužni pobrinuti se za vlastiti otpad na izložbenom prostoru tijekom trajanja Izložbenog korza
 • Puštanje glazbe na izložbenom prostoru podliježe Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima te Izlagač shodno tome preuzima svu materijalnu i nematerijalnu odgovornost za nastale obaveze
 • Organizator će organizirati program 04.08.2024. u vremenu od 17:00 do 20:30 sati za što preuzima odgovornost za nastale obaveze.
 • Organizator tijekom pripremnih radova trajanja Izložbenog korza te u periodu raspremanja ima pravo nesmetano fotografirati i/ili izrađivati druge vrste video i audio zapisa u ustupljenim izložbenim prostorima i koristiti ih za vlastite i opće potrebe uz prethodno odobrenje snimanih osoba i/ili izlagača
 • Ukoliko nastane šteta unutar Izložbenog prostora (krađe, oštećenja i sl.) Organizator ni u kojem slučaju ne podliježe odgovornosti, a izlagač je dužan nastalu štetu u najkraćem roku prijaviti najbližoj policijskoj postaji
 • Izlagač je odgovoran za štetu ili nesreću nanesenu Organizatoru i drugim izlagačima odnosno licima na izložbenom prostoru, ako ih je izazvao on ili njegovo osoblje
 • Organizator će osigurati izložbeni prostor. Izlagač sam osigurava izložbeni stol, suncobran ili pergolu. Na dan izlaganja, 04.08.2024., izlagač će postaviti štand najkasnije do 16:30 te će sam urediti izložbeni prostor (stolnjak, dekoracije i ostalo). Izlagači prema vlastitoj odluci mogu raditi najranije od 09.00 sati i najkasnije do 22.00 sata na dan Izložbenog korza.
 • Do 30 minuta prije početka manifestacije, osiguran je neometan pristup do izlagačkog prostora . Parkirno mjesto nije osigurano.
 • U slučaju spora nadležan je sud u Karlovcu
Category: Novosti
Share