Reset Password

Vaši rezultati pretrage
7. veljače 2023.

Radionice digitalni marketing i održivo poslovanje u turizmu

Besplatne radionice digitalni marketing i održivo poslovanje

Turistička zajednica grada Slunja u suradnji s Veleučilištem u Karlovcu organizira dvije besplatne radionice namijenjene vlasnicima i djelatnicima u ugostiteljskim objektima, poljoprivrednim gospodarstvima, poduzetnicima, iznajmljivačima kao i svim zainteresiranima čiji je cilj unaprijediti stručne kompetencije iz područja digitalnog marketinga, osnažiti vještine upravljanja destinacijom u sinergiji s dionicima te pružiti podršku daljnjem održivom razvoju djelatnosti turizma na području klastera Karlovačke i Ličko senjske županije.

 

  1. Radionica Digitalni marketing održati će se u Turističko informativnom centru Rastoke, Rastoke 2, 47 240 Slunj, u utorak 21.veljače 2023. u vremenu od 09:00 do 14:00 sati.
  2. Radionica Održivo poslovanje održati će se u Turističko informativnom centru Rastoke, Rastoke 2, 47 240 Slunj, u srijedu 22. veljače 2023. u vremenu od 09.00 do 14:00 sati

 

Uz radionicu Održivo poslovanje, koju vodi dr.sc. Mateja Petračić, 22. veljače 2023., viša stručna savjetnica Ministarstva poljoprivrede, Ljubica Magdić, održati će prezentaciju na temu Izravna prodaja poljoprivrednih proizvoda. Radionica Održivo poslovanje će nastojati dati što više odgovora na vaša moguća pitanja te će stoga na ovoj radionici biti prisutna i gradonačelnica grada Slunja Mirjana Puškarić, stručna suradnica za gospodarstvo grada Slunja Irena Mateša i voditelj LAG-a Frankopan Tomislav Karlo.

 

Radionice su besplatne ali je potrebna prethodna najava na e-mail info@slunj-rastoke.hr ili mobitel 099 460 645

 

Veselimo se vašem dolasku i međusobnoj razmjeni iskustva i znanja.

Category: Novosti
Share