Reset Password

Vaši rezultati pretrage
15. ožujka 2021.

Slunjska rapsodija – vikend nordijskog hodanja

Priroda je u Slunju komponirala najljepšu skladbu, rapsodiju Slušnice i Korane koje se u krešendu stapaju u Rastokama. Korana koja izvire na Plitvicama teče kroz raznolike krajolike i mjesta, negdje krška i prozirna, negdje nizinska i mutna, završava svoj tok ulijevajući se u Kupu u Karlovcu. Slunjčica ili Slušnica naprotiv, pripada samo Slunju. Izvire kroz smaragdno jezerce 6 kilometara nedaleko od grada Slunja i završava svoj tok obrušavajući se kroz brojne slapove u mlinarskom naselju Rastoke. Na našem nordijskom vikendu uživati ćete u skladu zvukova i boja, bezbrojnim nijansama plave i zelene boje, rijeka, šuma, sve te ljepote koja resi ovaj kraj. Staza koja vodi uz Slušnicu za mene je najljepša u Karlovačkoj županiji. Čitavim tokom šetati ćemo uz samu rijeku, kroz netaknutu prirodu, daleko od civilizacije.

U tri dana našeg nordijskog vikenda obići ćemo staze za nordijsko hodanje: Rastočku rapsodiju, Stazu Slunjskih velikana, Izvor Slušnice, Nikšičke kaskade… Ova lijepa imena nordijskim stazama dao je moj dragi prijatelj, naš pok. Nikola Živčić, srce i duša ovoga grada. Tebi Nikola posvećujem ovaj izlet. Uživaj s nama na paralelnim nebeskim stazama!

Slunjska rapsodija – Vikend nordijskog hodanja od 19.-21.3.2021. uključuje:

– tečaj nordijskog hodanja
– vođeno nordijsko hodanje po navedenim stazama
– 2 polupansiona u luksuznom hotelu Mirjana Rastoke s 4 zvjezdice
– fotografiranje grupe profesionalnog fotografa Vlado Butina iz Foto studio Butina
– poklon iznenađenje

Cijene programa:
– 1045 kuna po osobi u dvokrevetnoj sobi
– 1300 kuna po osobi u jednokrevetnoj sobi
– cijena za djecu na upit

Prijevoz: osobnim automobilima (nije uključen u cijenu programa). U slučaju da trebate prijevoz, javite se organizatorici.

Tko se može uključiti: nordijski hodači koji dnevno mogu propješačiti od 6 – 12 km, članovi njihovih obitelji, osobe koje žele naučiti nordijsko hodanje i uživati u šetnjama, druženju, prirodi.

Prijave do 15.3.2021. do 12 sati na email: silvija@nordijskohodanje.hr
Ukoliko se prijavi dovoljan broj sudionika, 16.3. dobivate podatke za uplatu akontacije od 400 kuna i rezervacije mjesta. Po uplati akontacije dobiti ćete detaljne informacije vikenda.

Prijavite se što prije i rezervirajte si mjesto. Broj sudionika je ograničen.

Za dodatne info stojim na raspolaganju na silvija@nordijskohodanje.hr ili 098463117.

Radujem se otkriti vam ljepote Slušnice, Rastoka, Korane i grada Slunja.

Srdačno vaša voditeljica Silvija Zoković, ovlašteni turistički vodič i prof. kineziologije

Category: Novosti
Share