Reset Password

Vaši rezultati pretrage
2. prosinca 2019.

Edukacija biciklističkih vodiča

Edukacija biciklističkih vodiča održana je kroz dva vikenda, od 22. do 24. te 30. i 31. ožujka u Slunju, a ista je dio aktivnosti „Definiranje programa i tura za vođenje cikloturista“ u sklopu projekta „Vodene tajne Slunja“ kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.“

Oba vikenda teoretski dio edukacije odrađivan je u Pučkom otvorenom učilištu u Slunju. Praktični (terenski dio) održan je na otvorenom – tehnika vožnje, poligon, terenska orijentacija i zajedničke vožnje. Prva zajednička vožnja s vježbom vođenja grupe realizirana je u subotu, 23. ožujka. Na povratku s vožnje za sve je polaznike i predavače organizirano zajedničko druženje uz ručak. Druga zajednička vožnja realizirana je u subotu 30. ožujka.

Svi polaznici od Organizatora su dobili Priručnik, dodatak s obnovljenim podacima o Zakonskoj regulativi i mogućnostima zapošljavanja, ogledne informativne materijale te su počašćeni ručkom.

Polaznici su uredno prisustvovali svim elementima edukacije, uključujući praktični dio (vježbe). Konačno znanje provjereno je ocjenom vježbe Prve pomoći, poligona (tehnike vožnje) te teoretskim dijelom – pismenim ispitom.

U konačnici edukaciji je prisustvovalo 15 polaznika, od kojih je 11 polaznika zadovoljilo i položilo. 4 polaznika nije zadovoljilo te je s njima iskomunicirano za buduće termine za polaganje potrebnih gradiva.

Edukacija je realizirana uspješno i u cijelosti, u vrlo pozitivnoj atmosferi i s kvalitetnim odnosima svih prisutnih.

 

Category: Događanja
Share